Over ons

Gietvloermakers is een echt familiebedrijf. Met drie mensen die met hun achternaam van Beusekom heten (Karel, Jacqueline en Gijs) zorgen we ervoor dat mensen op een betaalbare en eenvoudige manier hun eigen gietvloer kunnen maken.

Een stukje geschiedenis

Karel is 15 jaar geleden begonnen met het leggen van gietvloeren in industriele en particuliere gebouwen. 8 jaar geleden is Jacqueline met hem samen gaan werken. 5 jaar geleden is het idee ontstaan voor deze website. Gijs is in 2019 begonnen met het ontwerpen van de website en zo is Gietvloermakers dat zelfde jaar een feit geworden.

Waarom Gietvloermakers?

Gedurende de jaren waarin Karel actief is in de wereld van de gietvloeren merkte hij dat veel mensen er van uitgaan dat zelf een gietvloer maken moeilijk en duur is. Met deze website willen we mensen de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige en betaalbare manier zelf een gietvloer te maken.

Waar we voor staan

Makkelijk

Door middel van een overzichtelijk stappenplan, uitgebreide artikelen en een handige kleurentool willen we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om zelf een gietvloer te maken.

Betaalbaar

Doordat we met een 3-lagen systeem werken in plaats van een 4-laagssysteem maak je een kwalitatief goede gietvloer voor een voordelige prijs.

Gratis advies gesprek

Omdat ieder project anders is bieden we iedereen de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek in te plannen met Karel. Mocht je vragen hebben over hoe je zelf je gietvloer maakt dan kun jij die gratis en vrijblijvend met hem doorspreken.

logo Gietvloermakers

Henric de Cranestraat 131
8374 KM Kuinre
06 432 378 66

Privacy beleid